Країна дитинства скликає друзів

16 листопада вихователі Бохун Л.Є. та Ткаченко О.В. провели виховний захід «Країна дитинства скликає друзів» для слабочуючих дітей та дітей початкової ланки. Захід  було спрямовано на виховання толерантності, свідомого ставлення до таких понять як «друг, дружба», на розвиток в дітях загальнолюдських чеснот, прищеплення почуття товариськості, взаємодопомоги, на поширення словникового запасу дітей з даної теми.
Діти брали активну участь під час ігор та конкурсів, із захопленням дивились музичні кліпи та мультфільми, співали пісні про дружбу, відгадували зашифровані народні вислови та прислів’я про друзів та дружбу, визначали характеристики та якості справжніх  дружніх стосунків.
В кінці заходу кожен клас отримав пам’ятку «Правила та закони дружби». Активну участь при підготовці заходу  взяли учні 8 класів:             Верба Данило, Ковальова Яна, Олійник Альона, Свиридюк Даша, Вандрашек Богдан. Вони вивчили та виразно прочитали дітям вірші про дружбу. Окрема подяка перекладачу-сурдопедегогу Меснянкіній Л.М. та вихователю 8 класів Арзамасковій Л.М. Сподіваємось, що і надалі наші діти будуть цінувати своїх друзів.
Ольга Ткаченко, вихователь 2-Б класу

Коментарі