"Посвята в першокласники"

Із дерева роду зростає пагіння
І лине до сонця, до світла.
Стрічай, Україно, нове покоління,
Що, ніби веселка, розквітло!
Саме з цих слів розпочалось свято  для нових учнів нашої школи –  «Посвята в першокласники». Цього дня школа-інтернат «Джерело» приймала у навчальний заклад нове покоління школярів.
Нові знайомства, нові враження, обов’язки та правила, нове життя розпочалось в учнів 1-В класу. Батьки маленьких вихованців урочисто прийняли присягу, пообіцявши виконувати і дотримуватись всіх рекомендацій та вимог, які стосуватимуться їхніх дітей.
А щоб старт навчання був цікавим та захоплючим,  діти разом з піратами Карибського моря вирушили на пошуки скарбу. Подорожуючи островами та виконуючи завдання, учні знайомились зі шкільним життям. Давши «присягу першокласників» малюки зрозуміли, що відтепер розпочинається новий етап в їхньому житті .   
Свято закінчилося, а попереду довгі і зовсім нелегкі кроки до пізнання Країною знань, де добрими і надійними супутниками дітям стануть вчителі та батьки. Хочеться побажати першокласникам сміливо вивчати світ науки, дружити з книгами, навчатися мови рідної та любити свій рідний край.

Дранко Аліна, вихователь 1-В класу

Коментарі