Вихованці "Джерела" – срібні призери "Запорізьких викрутасів-2017"

11 березня 2017 року в Палаці культури «Орбіта» відбувся Обласний фестиваль хореографічного мистецтва «Запорізькі викрутаси-2017» за участю 120 хореографічних колективів міста Запоріжжя та області,  та окремих виконавців. 
Вихованці нашого закладу – танцювальний колектив «Пролісок» (молодша і середня групи) під керівництвом Людмили Владленівни Коваленко взяли активну участь у конкурсі. Малеча, учні 3-В та 3-Г класів, виступили з хореографічною постановкою у народному стилі «Ми за волю! Ми за мир!». 

Це був дебют молодшої групи на великій сцені, але учням вдалося побороти свій страх і з гідністю представити свою школу. І хоча призового місця вони не посіли, та все ж залишилися задоволеними першим виступом на конкурсі такого рівня, а батьки були приємно вражені підготовкою та здібностями своїх дітлахів.
Вихованці середньої групи представили на розсуд журі ліричну постановку «Ой, на Івана, ой на Купала» і зайняли призове ІІ місце.

Ми щиро вітаємо усіх учасників колективу з участю та перемогою на конкурсі. Ви – найкращі, а ми – безмежно щасливі від того, що в нашій школі навчаються і виховуються такі таланти.
Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому та плідно працюйте над покращенням своїх хореографічних здібностей. А ми, батьки, вчителі та вихователі, допоможемо вам у всіх ваших починаннях.
Творча група.

Коментарі