Прощавай, літо!


Золотистий вересень постукав у наші віконця, приніс із собою осінню прохолоду та дощі, вкрив пожовклим листям алеї та парки. Та наповнити наші серця осіннім смутком йому не вдалося, адже спогади про тепле літечко гріють наші душі. Підняти настрій та провести літо вирішили учні 2-В класу. 
7 вересня, вони разом із своїм вихователем Мовчан О.І., влаштували справжній осінній вернісаж: провели цікаве свято – конкурс малюнків на мольбертах «Прощавай літо». Не обійшлося і без яскравого танку та веселих віршів про літо. Прощаючись із ним, дітлахи відпустили у блакитне небо кольорові кульки зі словами «Дякуємо» та «До зустрічі», адже час невпинно летить уперед, і на нас вже зовсім скоро чекатиме тепле сонце та лагідне море.
А поки на календарі осінь, наші художники створювали справжні шедеври: яскраві різнокольорові малюнки. Щирий дитячий сміх та гарний настрій наповнили  березовий гай, у якому відбувалося це веселкове дійство.
Наприкінці конкурсу було підведено підсумки та нагороджено усіх учасників: враховувалось художнє, естетичне, охайне вміння показати свою роботу, а найголовнішим критерієм слугувало вміння працювати в команді.
Святом були задоволені всі! Прощавай, літечко, чекаємо на тебе наступного року!
Ольга Мовчан, вихователь 2-В класу.

Коментарі