«Олімпійські» спортсмени з «Джерела»

З прадавніх днів Олімпійські змагання були символом єдності грецьких міст і відігравали велику роль у розвитку  культури. За міфами, засновником Олімпійських змагань був Геракл, що присвятив їх Зевсові. У святкові дні греки влаштовували грандіозні спортивні змагання: найсильніші грецькі атлети змагалися з бігу, стрибків, боротьби, кидання диска, метання списа, кулачного бою тощо.

Вихованці нашого закладу не менш спортивні й дужі, ніж грецьки атлети. Тож вони вирішили продемонструвати свою спортивну міць на загальношкільній спартакіаді, яка відбулася 21 вересня. У змаганнях взяли участь всі, без винятку, вихованці школи-інтернату «Джерело», оскільки спорт, емоції здорового азарту та радість перемоги є каталізаторами життєвої гармонії, на яку усі діти планети мають повне право. На спартакіаді були присутні вихователі та класні керівники, які підтримували свої класи, що  неабияк мотивувало учасників. Незабутнім став виступ вихованців спортивного клубу «Ягуар» та яскравий танок у супроводі жестової пісні. 

Наші педагоги Свірюков Віктор Іванович, Орда Лариса Миколаївна та Коваленко Людмила Владленівна підготували надзвичайно цікаві конкурси, які розкрили в дітях спортивний потенціал, загартували дух та залишили по собі позитивні емоції та хороший настрій.
Лілія Осипчук, учениця 10 класу, 
Лариса Орда, викладач фізичної культури.



Коментарі