«Вихованці «Джерела» добре знають: «Мама+Я» – краще не буває!»


Сім’я – найголовніша цінність людського життя, осередок допомоги і підтримки, любові та взаєморозуміння, справжнього домашнього затишку. Поруч із батьками дитина завжди відчуває радість та щастя, і ніякі багатства світу не зможуть замінити їхню любов. І справді, що може бути краще за мамину щиру посмішку, теплі лагідні обійми та сповнені любові очі?..
Подарувати радість та внести затишок у душі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування допомогли представники Запорізької міської ради та громадських організацій, вперше влаштувавши благодійний фестиваль "Мама+Я", який відбувся 25 вересня у Центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай». Дитячий галас та веселий сміх лунав у всіх куточках осіннього парку. Вихованці школи-інтернату «Джерело» з великими задоволенням брали участь у творчих конкурсах, майстер-класах, спортивних змаганнях, інтерактивних іграх, тож, сумувати було ніколи. Настрій дітлахам підняв яскравий та захоплюючий концерт, на якому виступали не лише талановиті діти нашого міста, а й креативний пародист відомих українських співаків Дзідзьо та Монатіка, справжніх кумирів та улюбленців запорізької молоді. Окрім цікавої розважальної програми на них чекали безліч смаколиків, якими їх частували організатори свята. На пам'ять про фестиваль діти отримали не лише море позитивних емоцій та гарний настрій, а й цінні подарунки.

Фестиваль популяризував сімейні цінності, а це значить, що школа, батьки і діти – спільна ланка виховання підростаючого покоління.

Лілія Осипчук, учениця 10 класу, 
Наталія Трубіна, вихователь 5-А класу.

Коментарі