Вихованці «Джерела» – учасники «Туристичного бізнес-форуму-2017»

16-17 листопада у виставковому центрі «Козак Палац» відбувся масштабний «Туристичний бізнес-форум-2017». Учні 6 та 7-Б класів школи-інтернату «Джерело» відвідали виставку, де кращі спікери України – експерти в галузі туризму, а також готель’єри, представники найбільших авіакомпаній, всеукраїнських і міжнародних ЗМІ – презентували свою роботу та досягнення на туристичному ринку країни. 
За запрошенням скаут-майстра Бородіна Сергія Едуардовича, який веде гурток скаутингу для учнів нашої школи, діти ознайомилися з різноманітним дорогоцінним камінням, яке було знайдено під час туристичних походів. Під час презентації Сергій Едуардович був приємно здивований рівнем знань наших вихованців у галузі туризму та геології, адже вони могли визначити вид коштовного та напівкоштовного каміння, його походження.
Під час заходу діти змогли не лише отримати цікаву інформацію, а й весело провести час: покататися на дошці з циліндром, на якій необхідно було тримати рівновагу, щоб не впасти з неї; побачити різноманітні виставки та майстер-класи, скуштувати смачнющі каву та чай з автобуса, який надав меткомбінат «Запоріжсталь». 
Також всередині автобуса можна було ознайомитися з процесом виробництва металу, приміряти мантію і сфотографуватися.
Олена Зайцева, педагог-організатор, Сергій Кузьменко, вихователь 6 класу
     

    

Коментарі