Безпечні зимові будні


   Засніжена пора – найкраща для дитячих веселощів. Чимало радості приносить катання на ковзанах, на лижах чи на санчатах. Багато хто полюбляє бавитись в сніжки та ліпити сніговика. Але, окрім таких веселощів, слід пам’ятати правила безпеки аби такий цікавий відпочинок не перетворився на трагедію.




   24 січня 2018 року у нашому закладі відбулась зустріч зі шкільним лікарем Доценко Інною Вікторівною, яка провела роз’яснювальну роботу серед учнів щодо зимових небезпек. Під час виступу школярам нагадали правила безпечної поведінки на льоду, під час ожеледиці, ознайомили дітей з таким поняттям, як обмороження. Інна Вікторівна надала корисні поради: перша допомога при обмороженні, як вберегти себе від переохолодження та як уникнути обмороження під час сильних морозів. За допомогою ілюстрацій діти дізнались, який одяг та їжа допоможуть пережити зиму. А наприкінці учні молодших класів  подивитися тематичні мультфільми.
   Пам’ятайте, зима  - це не лише радість та веселощі. Зима приховує в собі пастки і небезпеки.
   Тож, будьте вкрай обережні, бережіть своє життя та життя своїх близьких, щоб зима залишила у вас тільки приємні спогади та емоції!

Коментарі