Глобальний івент «Зірковий шлях вихованців «Джерела»: впроваджуючи новітні методики


Недарма кажуть, що талановита людина – талановита у всьому, а тим паче, якщо це дитина. Адже дитина – це скарб, у якому схований величезний невичерпний потенціал творчості, креативу та емоцій.  Тож, якщо дитина є скарбом, школа неодмінно стає скарбницею, яка бережливо охороняє та примножує його.

Школа-інтернат «Джерело» – це саме те місце, де зберігаються дорогоцінні діаманти – наші вихованці: прекрасні, чудові, запальні та непередбачувані. Педагоги закладу прагнуть не лише оберігати їхні таланти, а й розвивати їх. З цією метою у закладі проводиться безліч заходів навчального та виховного спрямування, які надають учням можливість проявити свою індивідуальність, краще пізнавати себе,  реалізуючи свій творчий потенціал.

Протягом року діти творили, створювали, перемагали, важко, але з інтересом, працювали на користь шкільної громади. Тож, задля заохочення та подяки за їхні прагнення, 23 травня відбувся глобальний івент «Зірковий шлях вихованців «Джерела». Захід проходив у нестандартній формі на свіжому повітрі, який проходив у декілька етапів. Вихованців нагороджували у трьох номінаціях: «Квест досягнень»,
«Фабриканти зірок» та «Пікнік здорового способу життя».
«Інтелектуальна еліта» отримала нагороди за досягнення у навчанні. Загалом переможцями, які отримали І-ІІІ місця у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, стали 53 учні школи: Довга К. (ІІ місце у Міжнародному мовно-літературному конкурсі ім. Шевченка), Шевченко М. (І місце у Міжнародному конкурсі П. Яцика з української мови); похвальні листи з усіх предметів отримали учні 4-Г, 7-Б та 10 класів та інші.

«Фабриканти зірок» були відзначені грамотами та дипломами за виховні досягнення. Практично всі учні брали активну участь у шкільному житті, обласних конкурсах образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, танцювальних та пісенних фестивалях. Грамоти переможців отримали вихованці гуртків «Джерельце» (Бабенко Ганна, Бабенко Тетяна, Білодід Карина);  «Пролісок» (учні 4-В та 4-Г класів) та «Палітра» (Куліш Софія, Панченко Вадим, Іванова Ганна, Чижова Дар’я); окремими нагородами відзначені виконавці жестових пісень  – учні 4-А та 5-А класів.

Під час  «Пікніку здорового способу життя» діти здобували медалі та грамоти за спортивні перемоги. Яскравими зірками на спортивному небосхилі засяяли Мартусенко Альона, Яценко Олексій, вихованці СК «Ягуар» та усі небайдужі до спорту діти.
 Окрім урочистостей діти отримали море позитивних вражень, адже цей захід подарував їм можливість вільно та з користю проводити час: яскраві тематичні фото зони, дружнє коло на свіжому повітрі у березовому гаю, ігри, активний відпочинок – все це зблизило та поріднило шкільну громаду, налаштувало на довгоочікуваний відпочинок.
Творча група


Коментарі