День в музеї

Життя школяра повинно бути різноманітним та цікавим не лише на уроках, а й позаурочний час. Тому ми вирішили влаштувати своїм вихованцям міні-екскурсію в музей зброї «Діана». Готуватися до цієї події ми почали заздалегідь і діти із захопленням чекали цю веселу подорож, кожного дня запитуючи, чи скоро настане цей день.
І ось цей осінній погожий теплий день настав. Двері музею відкриті, ми заходимо і бачимо скрізь за скляними дверцятами, на підлозі різноманітні експонати зброї, починаючи зі стародавнього часу і до сьогодні.


Там можна було побачити різні скребки, наконечники стріл, козацькі булави і лицарські обладунки, пістолети різних розмірів та форм, гармати та навіть трофей туземців — людську голову. Ми були у захваті тим паче, що екскурсовод, який дуже любить свою роботу із натхненням розповідав про кожен екземпляр, ведучи живий діалог з дітьми, які дивували своїми знаннями войовничої справи.
Але на цьому наша прогулянка не закінчилася, ми продовжили її у парку. Діти весело ділилися  враженнями, бігали в доганяли, фотографувалися, пили чай з цукерками прямо на лавках.
Завершилася наша подорож пішою прогулянкою містом, під час якої діти ще довго згадували цікаву та пізнавальну екскурсію та веселі забави.

Коментарі