Дари осені

 


За вікном золота пора — осінь, а  що може бути прекрасніше, ніж те,  коли земля вкрита золотавим килимом з листя і так приємно гуляти лісом, дихати свіжим повітрям, насолоджуватися красою природи.
Осінь тихенько підкрадається до нас, дихаючи у лице теплим вітерцем, окутуючи ароматом згорілого листя. Вона зачаровує лишень помітною димкою золотавого світла крізь тонесенькі гілочки втомлених дерев. Чародійка осінь одягає барвисте намисто з ліщини, калини та винограду, і йде дарувати людям щедрі врожаї.
Щоб діти знали, наскільки багата ця пора року, в школі була влаштована виставка «Дари осені», на якій були представлені роботи вихованців — поробки з овочів та фруктів. У виставці брали участь учні усіх класів школи-інтернату. І малі, і дорослі із захватом та інтересом поставилися до непростої задачі. В руках дітей гарбузи та яблука, картопля та кабачки, буряки, цибуля та капуста перетворювалися на казкових героїв, веселих тваринок, складали художні композиції.
Блиск в очах дітей говорив про те, наскільки їм цікаво було брати участь у виставці. Вона допомогла їм ще більше полюбити цю чарівну пору року з її щедрими дарами та розкрити свої творчі здібності.




Коментарі