Конкурс читців «І найперше було Слово»

20.11.14  у нашій школі – інтернаті  відбувся конкурс читців «І найперше було Слово».
Метою цього конкурсу було підвищити інтерес в учнів до читання і заучування поетичних творів, а також долучити їх до духовної поезії; розвиток художньо-мовленнєвих виконавчих навичок при читанні віршів; виховання позитивного емоційного ставлення до літературних поетичних творів та виявити кращих читців серед дітей ,надання їм можливості для самовираження.
У конкурсі взяли участь учні 1 – 10 кл. Вірші лунали дуже різні ,але всі вони були присвячені нашій славній Україні. Виконувались вірші навіть у жестовому виконанні,від    учнів глухих класів.                       


 Журі та глядачі в залі сиділи затамувавши подих, слухали промовців і підтримували їх оваціями. В ході конкурсу наші діти показали свою виконавську майстерність та закріпили навички публічного виступу. У кінці конкурсу перед членами журі стояло нелегке завдання,обрати переможців, але серед такої кількості талановитих читців обрати найкращих було дуже складно.
На думку журі, найкращими читцями виявились такі учні, як Срабіонова Т.(9-Бкл.), Мартусенко А. (6кл.), наймолодша учасниця з великим об’ємом вірша - Малоштан Н. (1-Г) ,та Філіна А (9-Акл.), Чепурненко Р.(5-А), Халухоєв М. (4-А), - у виконанні віршів у жестовому виконанні. 
Вітаємо переможців та учасників конкурсу. Молодці!


Всі учасники були нагороджені грамотами та подяками.

Коментарі