Гармонія краси


Конкурс краси проходив в декілька етапів: спочатку дівчата демонстрували красу українського національного вбрання, продемонстрували своє бачення осінніх костюмів, виступали з творчими номерами. Конкурсанток поділили на дві вікові групи: молодша категорія (від 6 до 10 років), старша (від 11 до 16 років).
16 листопада у КЗ ім. Глінки відбувся конкурс «Гармонія краси», яку організувала волонтерська організація «Angels». У конкурсі приймали участь 12 дівчаток з шкіл-інтернатів Запорізької області. Не залишилася осторонь і наша школа. Від школи-інтернату «Джерело» на конкурс поїхали учениці 4-Б класу Шелаєва Карина та 9-Б класу Голубенко Катерина. Юні конкурсантки зачарували журі і глядачів своєю красою, індивідуальністю і творчими здібностями.
Головною метою конкурсу було дозволити вихованицям відчути себе справжніми принцесами, розвивати їх творчий потенціал, впевненість у собі та наблизити їх до здійснення мрій.
Наші дівчата були відзначені титулами Міс чарівність (Шалаєва Карина)  та Міс елегантність (Голубенко Катерина).
Адміністрація, батьківський та учнівський колективи висловлюють подяку волонтерській групі «Angels», особливо — керівнику Вдовцову Юрію за організацію та проведення свята душі, настрою й талантів «Гармонія краси».  Чекаємо з нетерпінням наступних добрих справ від наших друзів, бажаємо творчої наснаги та натхнення. 

Коментарі