Діти – наше майбутнє


16 грудня відбувся благодійний концерт на базі Запорізького Національного університету під назвою «Діти – наше майбутнє». До участі у концерті були запрошені учні нашої школи, а також діти з інтернатів та дитячих притулків м. Запоріжжя. Програма концерту була пов’язана з новорічною тематикою. Ведучими стали Дід Мороз та Снігуронька, які підтримували атмосфери святкового настрою протягом всього виступу. 
Від нашого закладу виступали учні 1а, 2а, 3, 4 та 8 класів. Публіка була зачарована ретро-танком "Джентельмени", а наші "ковбої" наповнили залу чудовим настроєм і позитивом. Людмила Владленівна провела чудову роботу з постановки номерів.  Авжеж, особливу популярність здобув хіп-хоп виступ учнів 8х класів під керівництвом ...
Дуже сподобались номери гуртки з інших інтернатів: учні інтернату №4 запам’ятались своїми народними танцями, вихованці танцювальної студії «Новий Стиль» — відчуттям сучасності та модних тенденцій. В цілому концерт тривав півтори години і був справжнім святом для наших дітей, адже всі виступаючі отримали солодкі подарунки по завершенню свята.
Наприкінці концерту голова студентської ради юридичного факультету, який і приймав нас, виступив з емоційною промовою та нагородив найкращих учнів грамотами. Хочеться висловити подяку керівництву факультету за теплий прийом і гарний настрій.
Ломакіна І.О., вихователь 2-го класу


Коментарі