Виставка творчості

        Без сумніву в нашій школі навчаються найрозумніші, найкмітливіші, найгарніші учні. Та окрім цього, всім відомо, що вони мають різноманітні та дивовижні творчі здібності. 
        Так, 3 грудня, до Міжнародного дня інваліда, вихованці мали змогу показати свої таланти. Керівництво школи та організатори запропонували учням прийняти участь у створенні виставки.
        Деяким класам було запропоновано створити стінгазети та показати, чим вони живуть. Учням було цікаво створювати фото-колажі та продемонструвати всім своє життя в школі. 
         На першому поверсі виставили столи, де працівники та гості школи, батьки мали змогу милуватись найрізноманітнішими поробками. Проте, мабуть всі помітили, що з кожним разом здібності та вміння учнів зростають та не можуть не дивувати своєю винахідливістю, фантазією та талантом. 
        Кожен, хто проходив по коридору, не міг пройти повз дитячу творчість без захвату в очах, інтересу та зацікавленості. Як і учням, так і їх батькам, гостям нашої школи було дуже цікаво і приємно дивитись на творіння, які були виконані в різних техніках. 
        Важливо відмітити участь учнів у гуртковій роботі, працю вчителів та вихователів, яка направлена на розвиток та підтримку талановитих учнів, їх здібностей, вмінь, бажання творити прекрасне. 
        Від імені всіх учнів, батьків дозвольте висловити величезну подяку керівництву школи та організаторам, учням та всім хто брав участь! Дякуємо!

Коментарі