Новорічна казка у «Джерелі»

Закінчення першого семестру навчального року співпадає  з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі канікули. Але спочатку нас очікують Новорічні свята, адже Новий рік – це не просто свято. Це час народження надій, сподівань, радості, щирості та веселого дитячого сміху. 
25 грудня, відбулися новорічні ранки для учнів 1-4 класів, до них завітали герої чарівної казки «Новорічні пригоди Хотабича» та подарували чудову новорічну виставу. Свято перетворилося у яскравий та казковий бал-маскарад з піснями та танцями, вирували хороводи та ігри. Діти отримали багато задоволення, гарних вражень та позитивних емоцій, демонстрували свої таланти під час виступів, проявляли увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах. Незабутніми були виступи «сонячних діток»
0-Б, 1-Б та 2-Б класів, вони виконували східний танок, учні  0-А класу співали жестову пісню «Сніжинки», учні 4-А класу кружили в танку разом зі сніговиком. Вихованці 1-А, 2-А та 4-А класів показали свою майстерність у танцювальних номерах «Ковбої» та «Джентльмени».
 А для дітей 5-10 класів ввечері відбулась новорічна казка на новий лад «Вовк та семеро козенят». На яких учні-аматори, разом з педагогами, як справжні артисти, зуміли створити святковий настрій для всіх учнів та гостей нашої школи.
Шквалом аплодисментів вітали учасників концерту глядачі, а заступник директора школи з виховної роботи Наталія Іванівна Коршунова подякувала присутнім за участь у святковому дійстві та привітала з Новим роком.
Особливу подяку хочеться висловити адміністрації школи, вчителям та вихователям, усім, кто брав участь у підготовці новорічних свят, хто дбав про порядок та чистоту у залах, хто годував маленьких артистів, тобто всім-всім, хто працює у нашому закладі – у школі-інтернаті «Джерело».
Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться в нас надовго, що Новий 2015 рік принесе мир та спокій у наші домівкі, а наші душі будуть наповнюватися лише гарними та позитивними емоціями. З Новим 2015 роком!

Колектив школи-інтернату  «Джерело»

Коментарі