Професія моїх батьків


Вибір професії – невід'ємний етап у житті кожного,хто здатен працювати.
Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя,щоб серед тисячі шляхів обрати свій єдиний.
Справді людина набуває досвіду в процесі певної діяльності,але краще це виходіть,коли вона володіє інформацією.
Інформацію про професії учні нашої школи могли отримати відвідавши захід «Професія моїх батьків» , який проводили для учнів 5,7,8,9,10 класів глухих ,педагоги Стомаченко І.Д. та Чепурненко Д.Л.
Захід проводився з метою ознайомлення учнів з особливостями професії  батьків, привернення увагу підлітків до такого важливого проблемного питання,як вибір професії,виховування повагу до людей різних професій. До участь у заході запросили випускників школи Латипова Д.К., Чепурненко А.Л., батьків учнів ПанченкоВ.,Михайлова О.
Бесіда про професії перетворилась в свято праці. Учні розповідали про професії своїх батьків, ділилися своїми мріями,отримували відповіді на хвилюючі їх запитання стосовно вибору майбутньої професії. Також учні отримали повну інформацію про навчальні заклади, в яких вони можуть продовжити навчання після закінчення школи. А гості, котрі завітали на це свято, поділилися з учнями своїми спогадами про перші труднощі та радощі на професійному шляху.
Школярами була створена фотовиставка – презентація «Професія моїх батьків».
Під час заходу учасники не тільки отримували цікаву інформацію, але й змогли продемонструвати свою ерудицію про знання специфіки таких професій як кухар, перукар, вчитель, будівельник, слюсар,оператор ПК, під час проведення брей – рингу « Світ професій».

Коментарі