Соборна моя Україна


22 січня 2015 року відбувся загальношкільний захід, присвячений Дню Соборності України, підготовкою якого займалася вихователька 5-А класу — Лариса Бохун. Метою цього заходу було ознайомлення учнів з історичними фактами об’єднання розрізнених українських земель в єдину країну.
У підготовці заходу активну участь брали учні 6-8 класів: А. Мартусенко, Я. Ковальова, Л. Осіпчук, О. Трусь, Б. Дударєв, Д. Верба, К. Кандгебко. Діти з великою відповідальністю віднеслися  до підготовки. Ведучими заходу були Олександр Трусь та Лілія Осіпчук. Вони вели себе спокійно, витримано, з легкістю оволоділи увагою глядачів під час проведення ігор на знання української мови та українського фольклору.
Протягом заходу демонструвалась добре підготовлена презентація, яка допомогла наочно зрозуміти значення поняття «соборність».
Наприкінці заходу глядачам був представлений документальний фільм, присвячений Дню Соборності України. Підготовкою цього заходу ми довели, що ми — українці. І ми пишаємося тим, що живемо в соборній і незалежній державі Україні.
Лариса Бохун, вихователь 5-А класу.               

Коментарі