Знайомство з прекрасним


27 січня до бібліотеки школи-інтернату «Джерело» завітала незвичайна гостя — Віра Африканівна Пашкова. Письменниця, поетеса і веселий оповідач, наша з вами землячка.
Учням 3 та 4 класів пощастило взяти участь у незабутній подорожі до світу поезії. З перших хвилин зустрічі діти уважно стежили за історією створення віршів, їх кумедними героями. Деякі учні впізнали у віршах себе та своїх товаришів. Нікіта Гнатюк та Зимогляд Вероніка відкрили в собі літературний талант: вони з легкістю підбирали рими до слів, жваво відповідали на запитання. Година спілкування з Вірою Пашковою пройшла дуже швидко у теплій та дружній атмосфері. Найбільш активні діти отримали від поетеси подарунки з автографом.
Особисто я прочитала збірку В. Пашкової «Тендітний подарунок». Книга автобіографічна. У ній розповідається про Батьківщину поетеси — Забайкалля. У збірці оповідань з гумором та легкістю описаний зв’язок людини з природою, своїми пращурами. Всі діти побажали Вірі Африканівні творчої наснаги. Вони дуже сподіваються на наступну зустріч.
Ольга Артеменко, вихователь 3 класу.

Коментарі