« Миколая ми чекаємо!»

Снігом, снігом та льодами
Ген здалека у наш край
Йде з гостинцями, дарами

Преподобний Миколай!
Святий Миколай є одним із найулюбленіших народних свят у дітей. На нього з нетерпінням чекає малеча, сподіваючись на подарунки. І такі надії в основному справджуються, дякуючи чуйним дорослим. Саме Миколаю довгими зимовими вечорами пишуть листи як малі так і дорослі, в яких просять подарунків, здоров’я, миру та щастя.
У четверг 18 грудня на честь свята Миколи Чудотворця у нашій школі–інтернаті відбулася театралізована розважальна програма «Миколая ми чекаємо!».
Дітям представили театралізоване дійство з янголами і чортиком, що розповідали про гарні й погані вчинки, про добрих дітей і бешкетників.
Учні співали пісні про Св. Миколая, танцювали. Наприкінці заходу до дітей завітав Св. Миколай з подарунками та привітаннями. Вистава подарувала чудову атмосферу дійства, гарний настрій усім присутнім. Так незвичайно було покладено початок новорічним святам.
Протягом цілого дня до школи прибували гості із привітаннями: шефи КМСД, які подарували школі музичну колонку, БПС – футбольні м’ячі. Наступного ж дня, саме в день Св. Миколая, 19 грудня, на глухих дітей початкової ланки чекав ще один подарунок, приїзд небайдужих вихованців та їх наставників з недільної школи (Християнського Центру), які провели майстер-клас з малювання. Дітям представили чудові яскраві картини. Під враженнями від побаченого вихованці створили власні малюнки. Наостанок гості благословили учнів на добрі справи, на успішне навчання, на милосердя, та кожен отримав подарунки: канцтовари, книжки та солодощі.
Висловлюємо вдячність всім гостям за подарунки для школярів в день Святого Миколая, які знайшли час і можливість завітати до нас та створити для дітей справжню передноворічну казку. Хай Ваші добрі справи стануть прикладом добропорядності і милосердя, а Господь Бог дарує усім дітям Святе Благословення!

Олена Харламова, педагог-організатор

Коментарі