Перемогла – дружба!

Навчальний рік завершується, а це означає, що учнів чекають річні контрольні роботи, які вимагають від них знань, наполегливості та стриманості. Вони відбирають багато вільного часу, адже потрібна неабияка підготовка для того, щоб не було соромно за свої оцінки, які будуть прикрашати табель. Але для того, щоб підготовка до навчання була плідною, необхідна мозкова розрядка. А що може бути краще, ніж спортивні змагання? Тому, учні 5-10 класів мали змогу себе показати та з іншими позмагатися на загальношкільному квесті «В пошуках пригод», який відбувся 16 травня у нашій школі.

В змаганнях брали участь 2 команди по 10 чоловік у кожній, учасники – учні 5-10 класів. Головним завданням команд було зібрати якомога більшу кількість балів за коротший проміжок часу. Дистанція, яку долали команди пролягала через усю шкільну територію. Учні із задоволенням виконували  завдання, а вони були не з легких. Різноманітні логічні загадки, цікаві спортивні конкурси вимагали від учасників скоординованості, злагодженості дій. Учасники повинні були слухати та підтримувати один одного, допомагати та радити, адже перемоги може досягнути лише та команда, яка діє як єдине ціле.
Дистанція була пройдена, команди прийшли до фінішу. Підрахувавши кількість балів виявилось, що перемогла, як кажуть, дружба. І справді, атмосфера була настільки теплою та дружньою, що навіть дощик, який завітав на наше свято не став перепоною для того, щоб весело та з користю провести час.
Дякуємо всім, хто брав участь у загальношкільному забігу, хто допомагав у підготовці та проведенні свята. Адже всі ми робимо одну велику справу – робимо життя наших дітей щасливішим!

Творча група.

Коментарі