Вітаємо з 1 вересня!!!

Першого вересня вулиці всіх міст і сіл України розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх квітів, адже День Знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Розпочинається новий рік, а це означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.
У цей урочистий і святковий день у КЗ ЗСЗШІ «Джерело»  радо зустрічали гомінке і непосидюче поповнення–першокласників. 
          Почесними гостями свята стали представники Департаменту освіти і науки ЗОДа (Вєрозубов О.Г., Сороченко О.В.), батальйону патрульної служби (Манюта К.І., Сєлін А.Ю.), УТОГу (Дюжев Ю.В., Цаліс Л.Б., Кучеренко Г.В.), об’єднання українських патріотів Запорізької області (Гришин Я.В.)
Зі щирими привітаннями звернулися до учнів та їхніх батьків директор школи-інтернату Нішенко О.В. та гість свята Сороченко О.В. Традиційно, усі учасники навчально-виховного процесу та гості свята вшанували хвилиною мовчання воїнів, загиблих на Сході.    Завершилося свято хореографічною композицією «Мир – всім на Землі», привітанням воїнів АТО та срібною мелодією першого дзвінка, який сповістив про початок нового 2015-2016 навчального року:
У морі барвистому квітів
Лунає симфонія дня.
До школи вертаються діти
На вічну дорогу знання.

Хай буде мирним цей навчальний рік! Успіхів у навчанні, здоровя, добробуту всім!

Коментарі