14 жовтня учні 6-б класу відправилися на екскурсію
у майстерню карамелі, де пройшли майстер-клас з виготовлення цих солодощів.
Карамель - один з найпопулярніших видів цукерок, доступний за ціною та улюблений багатьма. Його виготовляють вже досить давно,
і про появу карамелі розповідають різні легенди. З давнини й до наших днів існувало безліч
способів приготування карамелі, а на продуктовий ринок країн усього світу
потрапили тисячі видів цих ласощів.
Про те, як готують карамель сьогодні, було
цікаво дізнатись дітям . Майстри
відкрили секрет напису слів усередині кожної цукерки. У невеликій
кімнаті карамельниці розкачують щойно зварену суміш на столах з підігрівом, бо
карамель готують при дуже високій температурі — плюс 70 градусів. Усе тут
роблять, як у давнину, — лише руками. Школярі
побачили усі етапи виробництва цих
солодощів та спробували власноруч
виготовити смачні карамельки.
Мілена Супрун, вчитель біології
Коментарі
Дописати коментар