Мир – усім!

Роки летять, але пам’ять про часи Великої Вітчизняної ще й досі живе у наших серцях. І допоки звучать пісні, поки демонструють фільми, поки країну ділять навпіл, у нашій пам’яті залишаються ті, хто подбав про мирне небо над нашими головами, і низько ми вклоняємося тим, хто намагається принести мир у наші сім’ї. Тож, щоб вшанувати всіх героїв нашої країни, наприкінці жовтня у школі-інтернаті «Джерело» відбувся фестиваль патріотичної пісні – «Мир – усім!».
Метою заходу було формування у школярів високої патріотичної свідомості, почуття вірності своїй Вітчизні, готовності до виконання громадянського обов'язку і конституційних обов'язків по захисту Батьківщини, виховання в учнів почуття гордості за свою Батьківщину і народ, поваги та вдячності до ветеранів Великої Вітчизняної війни та представників професій, які захищають мир і спокій сьогодення. На свято були запрошені не лише вихованці нашої школи, а й випускники, батьки, особливі гості – шефи нашої школи.
На сцені лунали пісні воєнних літ, слабочуючі вихованці демонстрували свої акторські здібності, вміння та таланти у виконанні жестових пісень. Всі виступи вражали своєю емоційністю, номери були сповнені співчуття та розуміння тих страшних, але, водночас, героїчних подій. У кожній пісні була душа виконавця.
Дякуємо всім, хто віддав частинку своєї душі всім, хто поліг у горнилі боїв, хто кров’ю своєю скропив землю, тим, хто пройшов крізь бої, лихо, голод і холод, хто вижив у тій смертельній війні.
Творча група

Коментарі