Серце віддаєте дітям…




Наше життя – це безкрайній простір, в якому є місце для безлічі подій, почуттів, настроїв. Воно, як час, неповторне і швидкоплинне, і в кожного воно своє, різне... Хтось віддає його роботі на заводі, хтось займається домашнім господарством, а хтось серце віддає дітям, без залишку і без решти. Ці люди – вчителі!
А чи задумувались ви над тим, чому хочеться слово «Вчитель» писати з великої літери…
Можливо тому, що щаслива доля  людини великою мірою залежить від того, чи були у її житті справжні вчителі. А які вони, справжні вчителі? Як описати їх? Можливо, вони підбадьорюють, коли щось не виходить, можливо, дуже засмучуються, ставлячи погану оцінку в учнівський щоденник?  Вони – довіряють, коли трішки підвищують бал за старанно вивчений урок, і непомітно змахують сльозинку з щоки, читаючи чийсь твір… Вони – справжні, щирі, мудрі, найкращі. Вони – вчителі нашої школи-інтернату «Джерело». 

І саме для них, напередодні святкування Дня вчителя, творча група «Джерела» підготувала святковий захід під назвою «Звеличуємо працю педагогів!». Лунала музика, зала потроху заповнювалась глядачами, які з нетерпінням чекали початку заходу – свята мудрості, доброти та щирості. Розпочалося воно з привітань, які зичили вчителям терпіння, творчої наснаги та невичерпної енергії. Ця енергія передалася і учасникам дійства, адже вони змогли наповнити атмосферу святковим настроєм. На святі лунали мелодійні пісні, сцена «горіла» від запальних танців, а жартівлива сценка «Панянка і селянка» від слабочуючих учнів просто вразила своєю креативністю; дуже емоційною та зворушливою була жестова пісня від колишнього випускника Андрія Панченка. Приємним сюрпризом стали подаруночки для вчителів та вихователів: маленькі букетики квітів та дари осені – солодкі яблука, груші та виноград, які роздавали дівчата та хлопці. Наприкінці свята маленькі кухарята привітали педагогів солодкими подарунками. 
Висловлюємо щиру подяку всім, хто брав участь у підготовці цього прекрасного свята. Воно наповнило наші душі щастям, радістю і додало життєвих сил.
Творча група

Коментарі