«Екзотичний» Новий рік

Новий рік – це найочікуваніше свято, коли і дорослі і діти щиро вірять в те, що всі їхні мрії і бажання здійсняться. У КЗЗСШІ «Джерело» вже стало традицією напередодні Нового року дарувати дітям казкове новорічне дійство, в якому беруть активну участь вихованці закладу, вчителі, вихователі. 24 грудня свято дива та щастя  порадувало усіх вихованців закладу. А розпочала його заступник директора з виховної роботи Коршунова Н.І. Вона привітала всіх присутніх у залі і побажала приємного перегляду новорічної казки.
      2016 рік – це рік Червоної мавпи, тому Новорічні казка для школярів молодшої та старшої ланки мала символічну  назву – «Новорічна пригода на планеті Мавп».
     Прикрасою свята були танці казкових героїв, які організувала з дітьми хореограф Коваленко Л.В. У ролі ведучої виступила вчитель Конограй І.В. Під час проведення вистави для дітей і батьків з вадами слуху здійснювався сурдопереклад педагогом  Парнюк Н.М.
    Незвичайна пригода відбулася з героями новорічної казки: коза і семеро козенят отримали телеграму, в якій їх запросили на новорічне свято до школи-інтернату «Джерело».  Вовк дав Козі навігатор, щоб вона з козенятами не заблукала, а Колобок їх супроводжував у дорозі. Несподівано
наші герої потрапили на планету Мавп – острів Мадагаскар, де ростуть банани, кокоси, а її мешканці взагалі не знають, що таке зима, Новий рік і ялинка. Маленькі козенята розповіли королю про свою мальовничу країну-Україну і традиції святкування Нового року. Запросили його разом з мавпами на новорічну ялинку до школи. Зима допомогла нашим героям потрапити до дітей на свято, зустрітися з Дідом Морозом, Снігуронькою і побачити новорічну ялинку.
     Під час вистави у дітей був пречудовий настрій: вони кружляли в танку біля ялинки разом з казковими героями, брали участь у проведенні ігор. Батьки із радістю спостерігали за розвагами дітей і були задоволені святом. Всі діти отримали подарунки від Діда Мороза.
     Висловлюємо подяку всім, хто допомагав у проведенні новорічного свята, щиро дякуємо нашим талановитим акторам: учням 4-9 класів, вчителям та вихователям, які майстерно зіграли свої ролі.
Ірина Андрієнко, Галина Птіцина, вихователі КЗЗСШІ «Джерело».

Коментарі