Янголи: з небес на землю

Ще з давніх-давен люди дуже полюбляли всілякі розваги, які приносили справжнє, на той час, естетичне задоволення. Але тоді не було поділу на культурні галузі, всі розваги називалися ігрищами: і проводи весни, і обряди очищення вогнем, і весільні танці. Сюди ж відносилися і змагання по витривалості й силі, спів. Важливу роль у цих заходах відігравали скоморохи - люди, які вбиралися в яскравий одягу, могли переодягатися в птахів і звірів і грали міні-сценки. Все це супроводжувалося грою на музичних інструментах, фокусами, елементами акробатики.
Час минає, ми з вами живемо у час інноваційних, хмарних технологій, але кожен з нас, а тим паче діти, із задоволенням відвідують циркові вистави.

Напередодні весняних канікул вихованцям школи-інтернату «Джерело» пощастило відвідати найбільший цирк України – цирк-шапіто «Кобзов», який завітав до нашого міста на початку березня. На дітей чекало незабутнє, яскраве, феєричне шоу: креативні коміки та незвичайно-веселий клоун дарував  піднесений настрій відвідувачам; повітряні гімнасти та міфічні янголи створювали незвичайну містичну атмосферу, яка зберігалася протягом всієї вистави, кумедні звірі, а їх було чимало (ведмідь, мавпочки, собачки, поні, білі тигр та лев, удав) забавляли не лише дітлахів, а й усіх дорослих.
Діти із захопленням спостерігали за цирковими артистами, адже вони працювали без страховки, піднімаючись під купол цирку на шалену висоту. Артисти цирку – справжні професіонали своєї справи, вони – унікальні, вони – ніби янголи, які спустилися з небес на землю, щоб подарувати справжню фантастичну казку. Дякуємо адміністрації цирку «Кобзов» за свято справжніх емоцій, яке надовго залишиться в маленьких серцях наших вихованців.
Творча група

Коментарі