«Мамин День»

Коли весна в пишному вбранні із весняних  квітів своїми теплими, сонячними промінцями вже добре прогріла нашу рідну землю, і одзвонили  Великодні  дзвони, наш народ в праці й радості святкує свято – День матері.  З давніх-давен відношення до Матері  було, як до святині  Мати Земля,  Божа Мати, Мати Берегиня, рідна матуся. Вона – початок життя, хранителька, берегиня дому, життядуші й високого Духу. Хранителька  вогню, адже в її серці горить священний вогонь Божої ласки любові до дітей, якої вистачає на всіх. 
19 травня святкування Дня матері відбулось в нашій школі великим галоконцертом, автором якого стала вихователь 8 класів Лариса Арзамаскова. В ньому приймали участь учні, вчителі, вихователі, працівники закладу, батьки. 
Кожен виконавець хотів донести свою любов і ніжність до матусі: запальний танок «Ковбої» у виконанні вихованців із синдромом Дауна, всіх розважив, до глибини душі, ніжні та зворушливі пісні у виконанні вчителя початкових класів Юлії Синявиної, родини Осипчук (пісня «Мамина сорочка»), дуету вихователя Олени Третяк та головного лікаря школи Інни Доценко (пісня "Молитва"), вихованців 2-Г класу під керівництвом вихователя Світлани Воробйової нікого не залиши байдужими, зачепили найглибші струни материнських сердець; жестові пісні у виконанні мами і доньки Галини та Аліни Птіциних, учнів 6-А класу ще раз довели, що любов не потребує слів, вона – безмежна та неосяжна, як материнське серце. 

Величезне задоволення отримали глядачі від віршів про маму, які декламували вихованці нашого закладу – учні 4-9 класів, цікавинкою свята стала весела гумореска у виконанні Вандрашика Богдана.
Дуже дякуємо всім, хто брав участь у підготовці свята, свята для найрідніший людей у світі – наших матусь. Дуже хочеться, щоб батьки, для яких дітки готують святкові концерти, мали змогу прийти та насолодитися талантом власної дитини, 

Лариса Арзамаскова, організатор свята, куратор Центру  «Ліра»

Коментарі