Заслужена нагорода за участь у проекті «Не Дай СНІДу Шанс!»

Після участі у п’ятиденному тренінгу «Профілактика ВІЛ/СНІД на робочих місцях» мені випала почесна місія провести тренінг для працівників школи-інтернату «Джерело». Завдяки Німецькому товариству міжнародного співробітництва (GIZ) та експерту GIZ з профілактики ВІЛ на робочих місцях Ірині Нагорній, було надано базову інформацію з питань ВІЛ/СНІД та прав людини, а також низка матеріалів, практичних вправ для використання під час роботи з колегами.
Завдяки відкритому та позитивно налаштованому колективу, вдалося висвітлити основні питання пов’язані з ВІЛ/СНІД, розвіяти міфи та стереотипи, які, на жаль, існують у нашому суспільстві. Отже, поширення знань щодо ВІЛ є вкрай актуальним у наш час, тому що лише володіючи інформацією в повній мірі, боротьба з цим вірусом  буде ефективнішою.
Крім того, першим трьом учасникам, які нададуть звіт про проведення тренінгу у  своєму навчальному закладі пообіцяли подарунки. Без сумніву, ми були одними з перших, тож теплого, сонячного ранку на нас чекав подарунок – фліпчарт!

Дякуємо Німецькому товариству міжнародного співробітництва (GIZ) за надану можливість стати тренером з питань ВІЛ/СНІД та за подарунок, який в подальшому допоможе проводити просвітницьку роботу з вищезазначеної теми.
Марина Пивовар,
вихователь 2-Г класу

Коментарі