Пригоди у "Лісовій пісні"


Табір – це маленьке життя. Життя самостійне, далеко від батьків та дому, від галасливого міста з його проблемами та метушнею, але таке цікаве, сповнене новими знайомствами, зустрічами, подіями. Хтось потрапив до табору вперше і його одразу захлеснули почуття радості, страху, чогось невідомого, адже деякі діти ніколи не були довгий час без рідних.
День прибуття до табору був найочікуванішим. Нас зустріла директор Алла Анатоліївна, вожаті допомогли занести речі до корпусу. Ми оселилися на другому поверсі з чарівним видом на лиман. Діти із захопленням чекали нових відчуттів, прагнули скрізь бути першими та неперевершеними. Наш загін мав назву «КРИТ», адже зміна носила назви різних островів, а нашим незмінним девізом був «КРИТ: Каждый Ребенок Имеет Талант». 
Вихованці нашого закладу із задоволенням брали участь в усіх заходах, які
проводилися на території табору «Лісова пісня»: вони були постійними учасниками гуртків «Вмілі ручки», «Чарівна глина», «Скалодром»; бажаючі вчили англійську мову зі студентами з Єгипту. А в спортивних змаганням їм не було рівних: дівоча волейбольна команда стала чемпіоном ІІ зміни, футбольна команда зайняла почесне ІІ місце.
Не обійшлося і без трудових буднів. Діти своєю працею та гарною поведінкою заробляли собі валюту «Лісової пінсі» «Демчики», за які потім купляли додаткові запливи у басейні під час тихої години, незабутню «Зіркову ніч» та найзаповітнішу мрію кожного – можливість зустріти світанок у колі друзів (діти прокинулися о 4 годині ранку і на березі лиману зустріли світанок).   
Від імені дитячого та педагогічного колективу школи-інтернату «Джерело» хочеться подякувати усім, хто організовував цю незабутню подорож до країни дитячих мрій та бажань. Особливу подяку висловлюємо медичним працівникам, які допомагали у найскладніших ситуаціях.
21 день у таборі – це заряд бадьорості та позитиву, якого вистачить на увесь навчальний рік. «Лісова пісне», чекай на нас наступного, 2017 року!
Лариса Арзамаскова, вихователь

Коментарі