«Знай та виконуй правила дорожнього руху»

Неважко вивчити правила ,
набагато важче кожен день їх дотримуватись. 

З метою поліпшення роботи з питань збереження життя і здоров’я учнів, популяризації знань Правил Дорожнього руху серед учнівської молоді, у КЗ ЗСЗШІ «Джерело» 20 вересня для вихованців проведено гру-вікторину «Знай та виконуй правила дорожнього руху» під керівництвом вихователя Кузьменко Сергія Вікторовича.
Діти ознайомилися з причинами виникнення ДТП, правилами дорожнього руху, повторили основні  правила переходу проїзної частини, поводження у громадському транспорті тощо.
Учні вчилися читати мову вулиці за допомогою дорожніх знаків. Цікаві завдання в ігровій формі допомогли засвоїти та повторити правила дорожнього руху, а повчальні факти нагадали важливість дотримання і виконання їх у житті

Маю надію, що наша спільна робота допоможе нам убезпечити себе в реальному житті на дорозі. Я впевнений – сумлінна робота принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість ДТП за участю підлітків. А в майбутньому вони стануть відповідальними водіями і уважними пішоходами, а це означає – рух на наших дорогах буде безпечним і комфортним. Тема безпеки підлітків невичерпна, вона не повинна обмежуватися  Тижнем чи окремими заняттями, і ми, педагоги, повинні усвідомлювати важливість навчання учнів безпечній життєдіяльності.
Сергій Кузьменко, вихователь 5 класу

Коментарі