«Осінній вальс для вчителів»

Осіння пора завжди надихає на філософські роздуми про життя, про місце людини у житті, про її місію. Саме у цю осінню, натхненну пору святкують своє професійне свято освітяни, люди, які сіють знання у голівки дітей, мудрість у серця їх батьків, любов у душі оточуючих їх людей.
Напередодні Дня вчителя, 29 вересня, для педагогів школи-інтернату «Джерело» вихованці школи підготували святковий концерт   «Осінній вальс для вчителів». Розпочала свято завуч школи з навчально-виховної роботи Наталя Борисівна Крохмаль. Вона  привітала педагогів щирими словами подяки за нелегку, але таку потрібну і значущу працю,  профспілковий комітет закладу порадував солодким сюрпризом – кожне методичне об’єднання мало змогу поласувати солоденьким.

Учні, підготувавши святкове дійство, подарували гарні враження, хороший настрій, незабутні емоції: в унісон з осінньою симфонію лунали дзвінкі дівочі голоси, даруючи мелодії пісень, зворушив струни кожного серця вірш «Не смійте забувати вчителів» у жестовому супроводі від слабочуючих учнів, яскравим та блискавичним став танок «Тарантелла» у виконанні учениці 8 класу, неординарним та неочікуваним був показ дизайнерського одягу від вихователя Лариси Арзамаскової, а малюки, учні 2 та 3 класів стали улюбленцями свята.
Свято вийшло по-домашньому затишним, по-справжньому, родинним, адже діти із задоволення та натхненням брали участь у ньому, бо ж хотіли від усього серця подякувати вчителям, людям, які вкладають у них усю свою душу та ласку.
Творча група школи дякує усім, хто взяв участь у підготовці та проведенні свята. Допомагаймо один одному, адже ми робимо одну справу – плекаємо майбутнє нашої держави.
Олена Третяк, педагог-організатор школи-інтернату «Джерело»

Коментарі