«Спорт для всіх»

В рамках проведення тижня спорту, здоров’я та краси «Спортивна родина – здорова країна», під гаслом «Спорт для всіх!» 26 вересня у школі-інтернаті «Джерело» відбулися веселі старти для дітей з вадами слуху початкової ланки.

Дві команди з назвами «Сонечко» і «Веселка» з великим задоволенням продемонстрували спритність, силу, винахідливість і просто відпочили. Діти активно брали участь в запропонованих іграх-естафетах «Веселі стрибунці», «Попади в ціль», і в конкурсі – «Осінній кошик».

Команда «Сонечко» і «Веселка» підняли настрій дітям і надали заряд бадьорості та енергії, натомість вболівальники активно підтримували учасників команд . Всі учасники отримали заохочуючі призи.


Завершилися веселі старти і вихованці зрозуміли, що спорт -  заняття, яке під силу кожному, що завдяки виконанню вправ, ігор та захоплюючих конкурсів, можна бути не лише здоровим, а й гарно й весело проводити час. Бажаємо нашим учням, щоб здоров’я стало для них найважливішим у житті, а спорт став однією зі сходинок до вершини здоров’я.

Андрієнко Ірина, Птіцина Галина, вихователі 1-А та 3-А класів

Коментарі