Мелодії бабиного літа

«У природы нет плохой погоды, каждая погодая благодать», – ці слова з однойменного фільму «Службовий роман» якнайкраще характеризують нашу природу, яка дарує нам різнобарвні кольори кожної пори року. Цьогорічна осінь порадувала нас осінньою погодою з прохолодним вітром та рясними дощами, і нагадала нам про те, що зовсім скоро на нас чекає чарівниця-зима.
Але ж нам так хотілося бабиного літа… І ми його дочекалися, завітавши на свято осені та врожаю «Веселий осінній ярмарок», який проводили вихователі Лариса Бохун та Любов Меснянкіна.

На свято завітали шановані гості: чарівниця-осінь, яка подарувала щедрі дарунки – осінні овочі та фрукти, роздивилися вона і незвичайні поробки, зроблені вихованцями закладу з осінніх дарів; Лякало, яке прийшло порозважати глядачів. Ото ж воно й було веселе, те Лякало: і танцювало, і гуморески розказувало, і дітей смішило. Не обійшлося і без приємних сюрпризів – осінньою мелодією пролунала музична композиція «Осіння пісня» у виконання вихователів Лариси Бохун та Світлани Воробйової.
Ми дякуємо вихователям, вихованцям, які організували та провели таке цікаве розважальне дійство. Сподіваємося, що мелодія осені ще довго лунатиме у ваших серцях і даруватиме вам тепло спогадів про бабине літо у «Джерелі».  
Творча група

Коментарі