Янголи-охоронці школи-інтернату «Джерело»

Щорічно, 5 грудня, у світі відзначають свято доброти, взаєморозуміння та підтримки –
Міжнародний День волонтерів. Людей, які які різнобічно розвивають суспільство, навчають нас жити повноціннім життя, допомагаючи іншим і нічого не вимагаючи натомість. Це свято було засноване з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН в 1985 році на знак подяки всім людям, які добровільно зробили внесок в розвиток економіки і соціальних програм на території багатьох держав.
Наш заклад вже декілька років поспіль тісно співпрацює з волонтерською групою «Angels», і  їхня поява у закладі завжди свято для дітей, які неодмінно чекають на їх приїзд. Адже «янголи» дарують щастя, радість та море позитивних емоцій. «Angels» втілюють у життя багато цікавих проектів – брейнг-ринги, розважальні шоу, благодійні фестивалі «Гармонія краси», «Гармонія сердець», і вихованці школи завжди беруть участь у них.
Тож, щоб не лишатися осторонь та подарувати радість наших янголам-охоронцями, ми приготували святковий концерт «Янголи світла, янголи добра» для наших друзів. І ось «Angels» знов завітали до стін школи-інтернату. Діти підготували яскраве дійство, з піснями та танцями, аби подякувати тим, хто не дивлячись на величезну зайнятість на роботі або у навчанні, знаходять час допомогти тим, хто цього потребує. Людям, чиї серця наповнені співчуттям, добротою та милосердям.  Тим, хто дарує віру у світле майбутнє, в якому обов’язково буде місце радості, любові, милосердю, дружбі та повазі. І мені дуже хочеться, щоб кожен з нас звертав увагу на тих, хто звертається по допомогу, і, повірте, добро до вас неодмінно повернеться.

Коментарі