Школа-інтернат «Джерело» у царстві Снігової Королеви

Як тільки-но природа починає готуватися до зимових холодів, усі люди на планеті починають готуватися до найчарівнішого та найочікуванішого свята – Нового року, адже саме з цього дня у кожного в житті відбуваються зміни і кожен вірить, що вони принесуть лише щастя, здоров’я, мир та злагоду.
А ще Новийр рік, це казка, яка повертає дорослих у дитинство, а дітлахам дарує радість і яскраві незабутні емоції.
Щорічно колектив вчителів та вихователів, разом із талановитою та обдарованою молоддю школи-інтернату «Джерело» прагне подарувати Новорічне диво кожному вихованцю закладу, тож із задоволенням готує цікаві театральні дійства. Цьогорічним подарунок для учнів школи стала театралізована постановка «У царстві Снігової Королеви» за однойменною казкою Г.Х. Андерсона «Снігова Королева», яка пройшла у стінах школи 22 грудня. 
Діти поринули у казковий світ разом із головними героями Каєм та Гердою, які навчили їх сміятися, любити, вірити, допомагати один одному у складних життєвих ситуаціях. Мандруючи казкою, діти познайомилися з бабусею Матільдою та веселими розбійниками, потрапили на гіпнотичний сеанс до шаманки Елли та завітали до царства квітів, в якому кружляли у мелодійному танку з чарівними трояндами та ромашками. Але ж пригоди на цьому не скінчилися, адже попереду їх чекала незабутня зустріч з найяскравішою та найчарівнішою красунею свята – Сніговою Королевою. Крижаною сніговицею промчали між присутніми слуги Снігової Цариці, принісши із собою мороз та холод, а разом із ними з‘явилася й довгоочікувана гостя – Зимова красуня. Вона лякала і зачаровувала одночасно… Зала ніби завмерла, перетворившись на снігове царство
Та тільки-но до зали зайшла Герда, дівчина з добрим та чуйним серцем, яка, ризикуючи життям, допомагала Каю, знов зассяли очі та з’явилися посмішки на обличчях. Чари Снігової Королеви припинили свою дію, вона зникла, перетворившись на снігові кришталики. А свято у «Джерелі» проводжувалося і на дітлахів чекали найдобріші чарівники у світі – Дід Мороз та Снігуронька. Вони завітали до нашого закладу з солодкими сюрпризами та гарним настроєм. І, звичайно, не обійшлося без веселих хороводів, до яких особливо підготувалися маленькі глядачі. Різноманіття карнавальних костюмів просто вражало: можна було зустріти і лісових мешканців, і піратів,  офіцера та, навіть, пожежного. А дівчатка були просто красунями – святкові сукні перетворили новорічний хоровод на справжній бал, який подарував море позитивних емоцій на цілий рік.


Ми дякуємо усім, хто брав участь у підготовці та організації новорічного дійства, бажаємо, щоб  Новий рік приносив вам тільки гарні новини, щасливі події, додав наснаги та творчого натхнення, а також наповнив серця добром, любов’ю та вірою у здійсненні заповітних мрій та сподівань. З Новим 2017 роком!

Коментарі