Лицарський турнір у КЗ "ЗСЗШІ "Джерело"


24 грудня 2016 року на базі КЗ "ЗСЗШІ "Джерело" пройшов надзвичайно цікавий захід – "Лицарський турнір", який був організований спортивним клубом "Ягуар". У ньому взяли участь не лише учні нашого закладу, а й їх матусі.  Вони змагалися між собою у різноманітних конкурсах: стрибках на імпровізованих конях, метаннях спису, швидкісних перегонах. За результатами змагань перше місце зайняла команда "Фея хрещена" (команда матусь), друге місце з рівними балами розділили команди хлопців "Чорні лицарі" і "Антанта".
Також були підбиті підсумки спортивних результатів. Кращим спортсменом року (за підсумками рейтингу-змагань) стала Мартусенко Альона і отримала безкоштовну поїздку до спортивного табору. Друге місце зайняв – Дударєв Богдан, третє місце посів Зензеров Владислав. Хлопцям дуже пощастило, адже вони також отримали в подарунок безкоштовне проживання в спортивному таборі.
Кращими спортсменами за підсумками тренувань стали: Фетисов Олексій, Артеменко Артем, Матвєєва Злата і Федорина Костянтин.
У цей святковий день новачки (а це 32 спортсмени)отримали почесне звання "МАЛЮК-таеквондіст", склавши свій перший іспит з таеквондо. 
Спортивний клуб "Ягуар" висловлює щиру подяку усім дітям і батькам за натхнення та ентузіазм, адже усі костюми, були зроблені своїми руками.

Галенко Юлія, Президент СК "Ягуар", тренер, 
володарка чорного пояса (ІІ дан)

Коментарі