Україна в серці кожного вихованця «Джерела»

25 березня 2017 року в  КУ "Запорізький обласний центр молоді" ЗОР відбулося обласне свято «З Україною в серці». Вихованців КЗ «ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР було запрошено до участі у заході, який проводився БФ «Карітас Запоріжжя». Він сприяє інтеграції вихованців шкіл-інтернатів у місцеву громаду, покращенню зв’язків між родинами, батьківської громадськістю, співпраці з благодійними громадськими організаціями міста. Під час концерту було організовано збір коштів для лікування 8 річної Аліни Біляєвої (діагноз – лейкоз).

У святі брали участь студенти Запорізького національного технічного університету, аніматори та психологи центру, вихованці нашого закладу. Вчитель молодших класів школи-інтернату «Джерело» Парнюк Н. М. разом з учнями 4-А класу з вадами слуху виконали вокальну композицію «Нам потрібне мирне небо!», яка до сліз розчулила кожного глядача. Коваленко Л.В., разом зі своїм хореографічним колективом «Пролісок», представила дві хореографічні постановки: у виконанні учнів молодшої ланки – вихованців 3-В та 3-Г класів (танок «Ми за волю! Ми за мир!»)  та середньої ланки (лірична композиція «Ой, на Івана, ой, на Купала»). Діти просто зачарували глядачів своїми посмішками та щирістю, ніжністю та грацією. Керівник гуртка «Джерельце» Юдочкіна І.В. представила роботи народно-прикладного мистецтва вихованців нашої школи, які стали справжньою окрасою свята.
Щоб учасники свята не сумували, аніматори підготували багато цікавих рухливих ігор та забав, в яких брали участь не лише діти, а й батьки, вихователі та вчителі. Саме такі ігри дали можливість дітям відчути радість життя та підтримку дорослих.
В  той час як діти розважалися, батьків було запрошено на зустріч з психологом, на якій вони мали можливість поставити запитання щодо вирішення конфліктів та проблем виховання. Наприкінці свята учасників було нагороджено подарунками і солодкими сюрпризами.
Сподіваємося, що наша участь у цьому святі допомогла зібрати кошти на лікування дівчинки. Бажаємо їй скорішого одужання, а батькам терпіння. Дякуємо БФ «Карітас Запоріжжя» за надану можливість допомогти та за свято, яке вони влаштували.
Марина Пивовар, вихователь 3-В класу


Коментарі