Цікаві пригоди "у джунглях"

Вихованці нашої школи – невгамовні, неординарні, енергійні дітлахи, які полюблять свята, прагнуть нових вражень та емоцій, а наші щирі друзі, волонтерська група «Angels» – яскраві , креативні та непередбачувані, вони дарують радість, діляться своїм життєлюбством та щиро люблять вихованців «Джерела». 


27 квітня, щоб розділити радість зустрічі, волонтери завітали до нашої школи із новою розважальною програмою «Зов джунглів», яка дуже сподобалась дітям. Активісти розділили вихованців на дві команди «Хижаки» та «Травоїдні», які змагалися між собою, виборюючи перемогу. На них чекали цікаві, іноді складні конкурси, які розвивали здатність дітей працювати у команді, логічно мислити, швидко реагувати та координувати свої дії. 
Пальму першості здобула команда «Хижаків», які обіграли противника з рахунком 8:4, але ніхто не залишився без подарунків: обидві команди отримали цінні подарунки – «Хижаки» отримали квитки у qest-room «Гаррі Поттер», а травоїдні із задоволенням відвідають розважальний центр «Мультиплекс» та подивляться цікавий мультфільм. Щиро дякуємо волонтерам за гарний настрій, цікавий захід та прекрасні подарунки.

Творча група

Коментарі