Автомобілі-легенди у стінах школи-інтернату «Джерело»

Вже зовсім скоро останній дзвоник пролунає для мільйонів українських школярів. З нетерпінням його чекають і вихованці школи-інтернату «Джерело». А щоб чекати було легше, представники авторетроклубу «Запорізькі врата», керівником якого є Сичук Валерій Вікторович, вирішили влаштувати для дітлахів справжнє свято – міні-виставку автомобілів-легенд прямісінько під вікнами закладу.

По обіді, 18 травня, на шкільний стадіон було доставлено три розкішні ретро автомобілі, одному з яких близько 90 років. Щастю дітей не було меж, адже вони могли не лише стояти поруч та фотографуватися, а й відчути на собі присмак історії – посидіти за кермом справжніх раритетних машин. Тож цією можливістю скористався кожний, ще й по декілька разів. Після фотосесії дітям випала нагода поспілкуватися з майстрами-реставраторами, які повертають життя старовинним автомашинам. Вони дізналися про історію життя кожного автомобіля та діяльність авторетроклубу.
Адміністрація закладу, педагогічний та учнівський колективи висловлюють щиру подяку авторетроклубу «Запорізькі врата» за подаровані дітлахам радість та гарний настрій.
Олена Третяк, педагог-організатор

Коментарі