Випускники «Джерела» – у світле мальовниче майбуття розправте крила!

Весняний світлий ранок 26 травня – незабутній цьогоріч день, адже саме сьогодні у тисячах українських шкіл пролунав голосистий дзвоник, нагадуючи про довгоочікувану мить –  свято Останнього дзвоника. Школа-інтернат «Джерело», купаючись у зелені квіток та дерев, радо зустрічала своїх вихованців, які йшли на святкову лінійку, аби привітати один одного з закінченням навчального року.

9.00. Гучні фанфари оголошують початок святкового дійства, на подвір’я школи виходять випускники зі своїми класними керівниками та вихователями: вихованці 4-А класу, 9-А та 9-Б класів та найстарші  – учні 12 класів, мужні красені, які, можливо, не скоро вже сядуть за парти рідної школи. А поки їх зустрічають гучні оплески присутніх, щирі посмішки рідних їм людей: батьків, вчителів, друзів та привітання гостей.
Привітати школярів завітали: Сергій Миколайович Медвідь, начальник Департаменту фінансів Запорізької обласної державної адміністрації; Віктор Юрійович Дюжев, голова Запорізької обласної організації УТОГ; Володимир Дмитрович Куцев, директор Запорізького виробничого підприємства «Неон» УТОГ та Олена Іванівна Семенютенко, голова територіальної організації УТОГ.  Вони побажали усім гарного та безпечного відпочинку, який допоможе їм набратися сил для майбутніх звершень та досягнень. Старшим випускникам побажали обрати правильний життєвий шлях, завжди досягати своєї мети та ніколи не відмовлятися від підтримки та допомоги, а молодшим – нових знань та творчих досягнень.
Особливою та неочікуваною миттю стало нагородження Грамотою Запорізької обласної державної адміністрації колективу школи-інтернату «Джерело» «За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм і вагомий внесок у навчання та виховання підростаючого покоління», яку від імені голови Запорізької обласної державної адміністрації Костянтина Івановича Бриля вручив Олександру Володимировичу Нішенку, керманичу нашого закладу, Сергій Миколайович Медвідь.
У знак подяки гостям, педагогами та усім працівникам закладу, які протягом навчального року робили шкільне життя вихованців яскравим та комфортним, випускники підготували святкові подарунки – вірші та пісні у жестовому супроводі та незабутні прощальні вальси. Родзинкою святкового дійства став виступ СК «Ягуар» – яскравих, талановитих спортсменів, гордості нашої школи.
Та усі свята колись закінчуються, і ось востаннє пролунав шкільний дзвоник, разом із мріями випускників, високо піднялись в небо білі голуби, а стіни школи наповнились галасливим сміхом вже колишніх школярів, на яких попереду чекає довге та щасливе життя!    

Олена Третяк, педагог-організатор

Коментарі