Вчимося граючись!

Не секрет, що сучасні діти швидше, ніж дорослі, розуміють та сприймають нову інформацію. Це пов’язано з багатьма чинниками: прогресом, розвитком сучасних технологій, зміною тенденцій та стереотипів, глобалізацією. Звісно, для того, щоб наші діти були конкурентноспроможними та успішними в майбутньому, дорослим необхідно вже сьогодні вкладати у виховання та навчання своїх дітей багато сил та ресурсів.

Виховання і навчання – дві половинки одного цілого, нерозривний ланцюжок, який допомагає створити успішну, самодостатню особистість – сучасну людину. Однією з головних форм виховання є позаурочна діяльність, яка відіграє величезну роль у формуванні особистості дитини. Допомагає розвивати творчість, креативність, самоорганізацію, дисципліну. Саме тому в нашому закладі левова частка вільного часу дітлахів випадає на відвідування гуртків, а їх налічується чимало.
Нещодавно розпочав свою роботу ще один гурток – гурток з гри у шахи «Думка». А спробувати себе у ролі керівника гуртка та наставника, для підростаючого покоління розумників, вирішив учень 9 класу Всеволод Доценко. До цікавої гри, яка допомагає розвивати кмітливість, логічне мислення та розум долучились учні 3-4 класів. Бажаємо їм успіхів та майбутніх перемог.
Олена Третяк, вихователь 9 класу

Коментарі