Робити добро – це круто!


Людина починається з добра,
З уміння співчувати, захистити
Це зрозуміти всім давно пора,
Бо ми прийшли у світ добро творити.

Надія Красоткіна
Сьогодення потребує не лише добрих справ, а й милосердя, чуйності, толерантності та співчуття. Саме такі якості намагаються виховувати в учнів наші педагоги та вихователі, адже самі ці якості стануть головними у житті дітей та допоможуть їм отримати високе звання – “Людина”.
З 13 по 19 листопада у нашій школі відбувся «Тиждень добра і милосердя». Цього року він проводився під девізом «Робити добро – це круто!». У рамках тижня було проведено цілу низку цікавих заходів: «Корзинка добрих справ», «Фотополювання за посмішками»,  флешмоб «Обійми мене», виготовлення «Найбільшого смайлика», виставка поробок, обмін серед класами  «Поділися іграшкою чи книгою», святкова дискотека від волонтерів «Angels» «Подаруй добро», «День дівчат», акція «Донеси портфель другу додому чи до маршрутки» та інші.
Підсумувавши результати, можна привітати класи, які стали авторами найкращої поробки «Смайлик» (1 місце – 1-В, 2-В, 4-Г; 2 місце – 1-Б, 5-Б; 3 місце – 4-Б). Не залишилися осторонь й усі інші: учні 2-В класу виконали найбільше добрих справ, вихованці початкової ланки зробили годівничку для птахів, а учениця 8-А класу Розмарі Чепурненко забрала з вулиці додому кішечку; старшокласники, учні 10 класу, допомогли малечі прибрати пришкільну ділянку та подарували книжки дітям з 5-А класу.

Дякуємо всім учням, батькам, вчителям та вихователям, які взяли активну участь у «Тижні добра». Ми пишаємося вами! Ви зробили цей тиждень трішечки добрішим та радіснішим! Добрі справи мають стати  чудовою традицією, яку ми будемо підтримувати на благо підростаючого покоління. Не залишаймося байдужими! Будьмо добрими та милосердними! 

Олена Зайцева, педагог – організатор.

Коментарі