«Моя любов – моя країна»: конкурс жестової пісні у «Джерелі»


За оцінками вчених, на липень 2017 року кількість населення на планеті Земля налічує близько 7,5 мільярдів, понад 1 мільярд людей мають різні форми інвалідності, а це майже 15% населення світу. Це люди різних націй та національностей, віросповідань, люди, чиї долі ніколи не будуть схожими на інші. Вони мають різні професії та інтереси, соціальний статус, але в усіх них є рівне право – право на гідне життя!
30 листопада у школі-інтернаті «Джерело» відбулося масштабне музичне дійство – конкурс жестової пісні «Моя любов – моя країна», присвячене Міжнародному дню людей з інвалідністю. На сцені зустрілися разом і малюки, і учні старших класів нечуючих, чуючі діти та вихователі. Свято було незвичайним: з-під ніжних дитячих рук вилітали сотні слів, вони несли у собі смуток та радість, любов та надію, віру у найкраще. Емоції переповнювали глядачів, адже концертні номери, один за одним, викликали шквал оплесків. А ось журі було справді нелегко, бо обрати переможців виявилося майже нереально, адже усі виконавці були достойні призових місць.
… Півтори години пролетіли миттєво, і журі вже було готове оголосити переможців: перше місце розділили між собою збірний колектив учнів 5 і 10 класів та тріо вихователів, друге призове місце отримали вихованці 1-А класу, а бронзовим призером стали учні 2-А класу. Вітаємо переможців та бажаємо натхнення й успіхів усім, хто брав участь у підготовці свята. Ми всі – одна дружна команда, яка ще раз довела, що ми усі різні, але рівні!
Олена Третяк, соціальний педагог 

Коментарі