Новий рік у «Джерелі»

Щороку дітлахи та педагоги шкіл з нетерпінням та пересторогою чекають на Новорічно-різдвяні свята: дітям хочеться подарунків та розваг, а дорослі заздалегідь складають плани святкових заходів, щоб подарувати щастя та новорічні дива.
За східним календарем, 2018 рік пройде під знаком Жовтого Земляного Собаки, який є дуже товариським та має багато друзів. Тому не дивно, що Новорічне свято вихованці школи зустріли у Простоквашиному разом з улюбленими героями – Шариком та Матроскіним. Вони розважали малюків початкової ланки веселими конкурсами, запальними хороводами та влучними жартами. Не залишилися осторонь й дорослі: матусі та татусі із задоволенням брали участь у виставі, неначе маленькі діти грали та розважалися.
Трохи відпочивши від засніженого Простокашиного, діти та дорослі потрапили на театралізоване новорічне дійство «Навколосвітня подорож Нового року або як вкрали Новий рік», яке підготували учні класів дітей з вадами слуху під керівництвом вчителів та педагогів з вадами слуху. Вихованці познайомилися з колоритними розбійниками, поринувши з ними у непередбачуваний світ пригод. Море позитиву, запальні національні танці, прекрасна гра акторів – ось що відчув та побачив глядач, побувши на цьому святі.
Вітаємо усіх з наступаючим Новим роком, бажаємо здоров’я, невичерпних життєвих сил, бадьорості духу та щасливого майбутнього, в якому завжди вистачатиме місця для віри, надії, любові та радості!   

Олена Третяк, вихователь 9 класу

Коментарі