Різдвяна зірка для вихованців «Джерела»


З 25 грудня усі школи України почали працювати у режимі тиші та спокою, адже у непосидючих та гамірних школярів почалися довгоочікувані зимові канікули. А розпочалися вони з прекрасного світлого свята – Різдва Христового, яке, за григоріанським календарем, святкують у ніч з 24 на 25 грудня. Зазначимо, що Україна вперше відзначає як державне свято Різдво за григоріанським календарем.
Святкова програма була різноманітною та насиченою. Зранку діти, разом з батьками та педагогами, завітали до стін Запорізького обласного драматичного театру ім. Магара на чудову театралізовану виставу «Одного разу на Різдво». Розпочалася вона із захоплюючого яскравого дійства – цікавої інтермедії, яка розповідала про традиції святкування Різдва. Глядачі із задоволенням споглядали за грою акторів, за їхніми почуттями, емоціями та відчували серцем усю теплоту та доброту світлого свята Різдва. А незабаром розпочалася й сама вистава: вона розповідала про життя собаки Сірка, який здобував любов хазяїна та своїх друзів добрими справами. Він врятував Різдвяну зірку від сірого вовка, який хотів вкрасти її та занапастити Різдво. Сірко, символ 2018 року, став справжнім героєм і навчив дітей чинити правильно.
Опісля вистави усі разом рушили на святковий концерт «Різдво у Ато», де наші вихованці мали змогу не лише помилуватися головною ялинкою міста, яка була прикрашена іграшками, що власноруч зробили діти міста та області, а й взяти участь у цікавих інтерактивних іграх, потанцювати та повеселитися. Завершилося свято врученням подарунків, яким дітлахи дуже зраділи. Вітаємо усіх з Різдвом та Новим роком та бажаємо, щоб Новий 2018 рік приніс лише злагоду та добробут у наші родини.

Олена Третяк, вихователь 9 класу.      

Коментарі