Спортсмени «Джерела» – переможці Міжнародних змагань


З 29 листопада по 4 грудня року в місті Мінськ (Білорусь) відбувся Відкритий Кубок СНД – Кубок Світу з Таеквон-до ІТФ та VІІ Міжнародні ігри бойових мистецтв. Запорізьку область представляли 10 спортсменів зі спортивного клубу «Ягуар-Запоріжжя», в складі якої були і вихованці школи-інтернату «Джерело»: Мартусенко Альона (9 клас), Куліковський Володимир (8-В клас), Зензеров Владислав (6 клас), Артеменко Артем, Картавенко Артем (3-Б клас).
На Кубку Світу були представлені команди з 71 країни світу: Корея, Ефіопія, Естонія, Аргентина, Таджикистан, Росія, Пакистан, Індонезія, Японія та інші. Вік учасників – від 7 років до 59 років.
За результатами змагань, Збірна України здобула Кубок за перше місце по дорослим та Кубок за перше місце по дітям (вік від 7 до 10 років).
Спортсмени «Джерела»  здобули 3 бронзи в залікових пулях, а саме: Мартусенко Альона ІІІ місце, спаринг, юніорки 14-15 років до 58 кг ІІ Дивізіон, Картавенко Артем ІІІ місце, спаринг, хлопці 7-9 років до 29 кг 1 Дивізіон, Куліковський Володимир ІІІ місце, спаринг, юніори 11-13 років Понад 60 кг ІІ Дивізіон.
Зензеров Владислав увійшов у 16-ку кращих спортсменів з 72 учасників по формальним вправам (туль) юніори 11-13 років, ІІ Дивізіон.
Артеменко Артем увійшов у 32 кращих спортсмени з 133 учасників по формальним вправам (туль) хлопці 7-8 років, І Дивізіон.
Спортсмени Запорізької області показали високі результати та створили сильну конкуренцію учасникам з інших країн світу. Разом ми – сила!
 Юлія Галенко, Президент СК «Ягуар-Запоріжжя»

Коментарі