Майбутні волонтери з «Джерела»

10 грудня року в БК «Металургів» ОАО «Запоріжсталь» відбувся VII Волонтерський бал «Відродження». За запрошенням  Благодійної організації  «Запорізький благодійний фонд «Єврейський общинний центр «Мазаль Тов», вихованці школи-інтернату «Джерело» взяли участь у щорічному балі, присвяченому Міжнародному дню волонтера та Міжнародному дню людей з інвалідністю.
На великій сцені виступали діти – майбутні добровольці, волонтери та партнери заходу. Танцювальний колектив «Пролісок», під керівництвом Коваленко Людмили Владленівни, виступив з хореографічною постановкою «Ми за волю! Ми за мир!», а учні 5-А класу виконали жестову пісню «Оберіг» під керівництвом вихователя Трубіної Наталії Сергіївни. Діти вже не вперше виступають на великій сцені, проте щоразу хвилюються, як справжні артисти. Впевнений танок,  неповторні жести та щирість вихованців не залишили байдужими жодного глядача.
Наші учні, як ніхто інший, знають, що творити добро – важливо, тому з радістю взяли участь у заході. Сподіваємося, що це лише перший крок на шляху до звання «Волонтер».

Марина Пивовар, вихователь 4-В класу

Коментарі