Відчуття щастя і романтики





Бути коханим – це більше, ніж бути багатим,
бо бути коханим – значить бути щасливим. (Тільє)

  



День Святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. В цей холодний лютневий день на душі тепло, як ніколи, від відчуття щастя і романтики. Крім того, День всіх закоханих – чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати кохану людину.
Цього року, як і завжди, планувався святковий концерт, але на жаль, за збільшенням захворюваності дітей було вирішено перенести захід на майбутнє. Але діти не залишились без святкового настрою та позитивних почуттів.
Протягом тижня працювала святкова пошта, куди всі бажаючі могли кинути святкову листівку, валентинку  та привітати вчителів чи учнів. 14 лютого, у День Святого Валентина, амурчики – учні 7-Б класу, разом з педагогом-організатором Оленою Зайцевою,  рознесли її адресатам.
     



Додавали чудового настрою й святкові акценти. Другий поверх школи прикрашала виставка «валентинок», виготовлених своїми руками, а перший поверх –  виставка поробок до Дня всіх закоханих, яскрава тематична фото зона та святкові аксесуари – ангели та серця. День пройшов тепло та душевно у піднесеній романтичній атмосфері.



Вітаємо всіх з Днем закоханих! Бажаємо щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра і віри. Будьте щасливі! Кохайте і будьте коханими!





Олена Зайцева, педагог-організатор

Коментарі