Кіборги: герої сучасної України



20 лютого, вклонивши голову перед тими, хто віддав свої життя за мир, за спокій мільйонів сімей, Україна відзначала День пам’яті Героїв Небесної сотні. Цей день став переламним в житті українського народу, надовго закарбувавшись у пам’яті.
З нагоди відзначення Дня пам’яті Героїв Небесної сотні та з метою патріотичного виховання молоді, учні нашої школи відвідали кінотеатр ім. Довженка, де переглянули фільм «Кіборги», заснований на реальних подіях, що відбувалися в Донецькому аеропорті. Перед демонстрацією фільму на сцені виступили організатори цього заходу. Вони розповіли про Героїв «Небесної сотні», про їхні прагнення та сподівання, про віру в боротьбу за краще майбуття. Вшановували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.
Переглянувши кінострічку «Кіборги», стало зрозуміло, що фільм вартий уваги та поваги, адже він є яскравим прикладом патріотизму наших співвітчизників, які не шкодують свого життя заради незалежності рідної України. В знак шани та подяки загиблим героям зал аплодував стоячи!


Сергій Кузьменко, вихователь 6 класу


Коментарі